Angelina sa for siden:
Jeg lese her inne at noen falt ut av Ketose når de spiste Atkins advantage bars. Er det vanlig?
Angelina sa for siden:
Jeg lese her inne at noen falt ut av Ketose når de spiste Atkins advantage bars. Er det vanlig?
Elisabet sa for siden:
Jeg har ikke den erfaringen altså, men det er nok litt forskjellig hvordan man reagerer:D
HP sa for siden:
Vanlig er det nok ikke.
Men det er heller ikke unaturlig, sukkeralkoholer er karbohydrater, men de tas opp i variende grad, så det blir individuellt hva en tåler og ikke tåler.
Atkins anbafaler Advantage barene på induksjonen, men de som er anbefalt av sjefen sjøl kan ikke sammenlignes med de som selges i europa. De amerikanske er nemlig vitamin og mineralberiket - slik at det ikke bare blir et "tomt" måltid. ;)
De amerikanske inneholder også færre sukkeralkoholer (25g mot 30g i de europeiske choclate decadence). Mindre maltitol (GI 30?), og mer bruk av lactitol (GI 5?).
Alfie sa for siden:
Noen peiling på hvorfor det er såpass stor forskjell på de europeiske og amerikanske variantene? Bortsett fra at jeg bør holde meg unna dem pga økt matlyst (sic!), smaker de forbløffende godt og er f.eks. fine å ha når man kjører langt og ikke har all verdens lavkarbo tilbud langs veien.
HP sa for siden:
Forskjellen har med reguleringer for hva som er tillatt av tilsetting i mat, også produksjonsmetode og kompetanse.
Atkinsproduktene raste inn på det Europeiske markedet få måneder etter Dr Atkins bortgang - og jeg tror det er en grunn til at vi ikke fikk dem mens han levde... :rolleyes:
Nille sa for siden:
:ja: Skriver under på alt HP har sagt i denne tråden !
Kjenner mange jeg, som ikke tåler barene ! (inkl. meg selv)
teeeenk, Nille ha'kke nomer å tilføye gitt
Skorpia sa for siden:
Jeg vil bare si at jeg kommer aldri mer til å spise hverken Atkinsbarene,eller diverse andre sukkerfrie sjokolader. Ikke fordi jeg ikke liker dem,men fordi jeg ikke klarer å stoppe. Dette gjelder også vanlige sjokolader med sukker.
Men barene går greit for de smaker ikke spesielt godt,men de metter.
Er det noen andre med liknende erfaring.
Når det er sagt holder jeg meg langt unna alt som likner sjokolade, nå mangler det bare at jeg klarer det samme med pizza med hvetemel.
mabe sa for siden:
Jeg spiser en bar nesten hver dag midt i uka ja.......men nå har jeg ikke rørt en bar siden tirsdag og i dag er det fredag.......så i dag skal jeg unne meg en bar..;)
merker ikke noe forskjell om jeg tar en bar eller ikke........
men vi som går på atkins kan man aldri spise en vanlig sjokolade i det hele tatt om man er i fase 2.3.4..........eller potetgull eller noe annet snop......
jeg er i fase 2 og har ikke spist en vanlig sjokolade på over 1 mnd ikke det at jeg savner det når jeg har de barene.....men må jo spørre litt rundt .......:p
jeg tror det kommer til å bli hardt om jeg ikke kan spise dit eller dat resten av mitt liv..
Alfie sa for siden:
Jeg kutta barene for en stund siden, men tar med meg en i veska når jeg vet jeg blir utsatt for "kaffe og kaker", sånn at jeg ikke skal sitte der og kope og gi folk dårlig samvittighet. Er vel kanskje lurt å begrense inntaket noe?
mabe sa for siden:
[quote][/quote]
Jeg kutta barene for en stund siden, men tar med meg en i veska når jeg vet jeg blir utsatt for "kaffe og kaker", sånn at jeg ikke skal sitte der og kope og gi folk dårlig samvittighet. Er vel kanskje lurt å begrense inntaket noe?
ja jeg kommer nok til å begrense meg en del......skjønner egentlig ikke hvorfor jeg spise barene hver dag ...spiste aldri sjokolade hver dag før..
det har blitt en stygg uvana sukk
men takk for svaret ditt
ha en fin påske
klem
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.