Isbergan sa for siden:
Var på besøk idag, og det viste seg at fruen i huset gikk på lavkarbo. Hun lagde to varianter sjokolade. En med hasselnøtter og en med kokosmasse. Oppskriften er så enkel at selv jeg kan klare den:D
Smelt 100g smør i mikroen, tilsett 40g 70% kokesjokolade, i biter, som smelter i smøret.
Pisk 1 egg nesten til eggedosis, sammen med kunstig søtning.
Disse blandes i sammen.
50 gr hasselnøtter knuses i kjøkkenmaskin.
30 g kokosmasse.
Halvparten av massen blandes med hasselnøtter og halvparten med kokos.
Bruk en teskje til å øse massen over på et fat eller lignende, sett til avkjøling i fryseren til de er blitt ganske harde, og vips man har ca 50 stk småsjokolader på ca 3-4gr pr stk, ca 0,36 karb pr bit.
Sjokoladene smakte veldig godt, den ene litt firkløveraktig og den andre litt bountyaktig :)
Dette kan nok fort bli en slager til helgekosen fremover ;)