< Tilbake til oversikten

Sjokoladetrøfler med hvit kjerne

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

Ca 10 stk:

[url="http://3.bp.blogspot.com/-tku4brIMDsc/TbHpxs7hCqI/AAAAAAAABDU/3w2l7WR9QOQ/s1600/sjokotrff02.jpg"][/url]
Ingredienser:
3 ss kremfløte
1 ss usaltet smør
120 g sukkerfri, hvit sjokolade

50-100 g sukkerfri melkesjokolade

Fremgangsmåte:
Ha smør og fløte i en liten kjele og kok forsiktig opp, mens du hele tiden rører. La det koke i et minutt og ta deretter kjelen av varmen.

Brekk den hvite sjokoladen i biter og ha det i kjelen. Rør til sjokoladen har smeltet.

Hell sjokoladeblandingen i en bakepapirkledd form, og sett den i kjøleskapet i 1-2 timer, til blandingen er fast.

Del sjokladeblandingen i ca 10 biter og trill dem til små kuler. Sett kulene i kjøleskapet i ca 30 minutter.

Smelt melkesjokoladen over vannbad, og la det avkjøles litt. Dypp deretter kulene i den smeltede sjokoladen.

Oppbevar trøfflene kjølig.


#2

Tøvsjur sa for siden:

mmmm det så nydelig godt ut.
vet du hvor mye karbohydrater det er i en?
fikk lyst å prøve meg på disse


#3

Trixie sa for siden:

Fristerinne! :D


#4

Lisbeth sa for siden:

Det kommer helt an på hvilke sjokolader du bruker :)

:p


#5

Snorkfrøken__ sa for siden:

tusen takk for oppskriften, nå står blanding til kjøling. Gleder meg:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.