Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ca 10 stk:
[url="http://3.bp.blogspot.com/-tku4brIMDsc/TbHpxs7hCqI/AAAAAAAABDU/3w2l7WR9QOQ/s1600/sjokotrff02.jpg"][/url]
Ingredienser:
3 ss kremfløte
1 ss usaltet smør
120 g sukkerfri, hvit sjokolade
50-100 g sukkerfri melkesjokolade
Fremgangsmåte:
Ha smør og fløte i en liten kjele og kok forsiktig opp, mens du hele tiden rører. La det koke i et minutt og ta deretter kjelen av varmen.
Brekk den hvite sjokoladen i biter og ha det i kjelen. Rør til sjokoladen har smeltet.
Hell sjokoladeblandingen i en bakepapirkledd form, og sett den i kjøleskapet i 1-2 timer, til blandingen er fast.
Del sjokladeblandingen i ca 10 biter og trill dem til små kuler. Sett kulene i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Smelt melkesjokoladen over vannbad, og la det avkjøles litt. Dypp deretter kulene i den smeltede sjokoladen.
Oppbevar trøfflene kjølig.