Dolsi sa for siden:
Ingen mengder her, bare indigrenser.
kyllingfilet
kokt skinke
hvitostskiver
salt og pepper.
hvitløk
purreløk
rød paprika
fløte
snitt kyllingfiletene og fyll de med en skive skinke og en skive hvitost hver.
surr dem med mathyssing eller stikk inn tannprikere uten smak.
krydre med salt og pepper.
Brun dem i panna
Legges over i en kjele med fløte slik at filetene dekkes.
Snitt opp ønsket mengde purreløk og paprika. Finhakk ønsket mengde hvitløk og ha alt over i gryta.
la det putre til kyllingen er mør og grønnsakene er godt kokt.
Vanligvis jevner jeg dette med maisenna,men ikke nå som jeg går på lavkarbo. Den blir god også uten jevning.
i dag serverer jeg blomkålmos til dette her og da tilsatte jeg litt av fløten fra kyllinggryta i blomkålen etter at jeg hadde trukket den lett i potetrista.
:p