Imorgen skal jeg kjøre buss. Trondheim-Oslo. Også har jeg kjøpt ei flaske pepsi max. Skal fylle opp en imsdalflaske med vann også. Men jeg må ha noe å tygge på påveien.. Det tar tross alt en 10 timers tid.
Tenkte å kjøpe en atkinsbar, men har dere noen tips til hva man kan ha med av mat/ annen snop? Er litt avhengi av å ha noe å tygge på når jeg kjører buss, for det er det aller værste jeg vet, også blir jeg kjempefort bilsyk om magen begynner å bli tom!
En boks valnøtter, ferdigstekt kylling i en boks, kuttet opp sammen med tomat, minimais, rå blomkål og agurk.
En salat av salatblader, tomat, minimais, agurk, paprika og tunfisk.
Nannahs knekkebrød, ferdigsmurt med smør og brie og lit paprika ved siden
Lavkarbobrød med godt pålegg
Bacongull
Skogsbacon, jeg har lenge før jeg begynte på lavcarbo brukt å steke opp en pakke skogsbacon når jeg skal på lange flyturer, ofte er ikke maten er noe særlig på flyet, og en tolvtimers flyreise uten mat går ikke, så da er det greit å ha med skogsbacon, den tar lite plass,blir ikke ødelagt og er veldig mettende.
Det finnes ymse oppskrifter på vaffler, men disse er de som jeg synes ligner mest på vanlige vafler:
3 egg
100 g rømme (cf fungerer like bra)
1 dl fløte
1/2 dl vann
søtning
1 ts kanel
1 del soyaprotein (her har jeg planer om å teste med mandelmel i steden for)
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
Alt blandes og det må svelle 15 minutter. Røra blir mer deig som du må klaske ned i vaffelhjernet, du har altså ikke gjort noe galt selv om røra er en tjukk gugge.
Vafler er enkelt å lage, bare putt oppi det du vil av det som er ok for deg å spise, men disse pleier jeg å lage, de er ikke så tykke, men utroligt gode på smak:p
100 gr philadelfia ost eller annen smøreost
100 gr fløte
150 gr kesam / rømme / CC / CF
4 egg
2 ss sukrin
15 gr fiberhusk
1,5 ts jkb
50 gr smelta smør
2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts vaniljepulver
2 dråper stevia vanilje - kan sløyfes
Jeg gjorde det enkelt, moste sammen ost, kesam,fløte og egg med stavmikser, rørte så inn resten og stekte. Serverte med rømme og rørte bær, nam,nam dette var kos og enkelt.
Takk! Her er det kun stevia jeg ikke enda har i hus, men med litt annen søtning og gjerne vaniljepulver i, blir de sikkert gode.
Disse skal testes i påsken! Yey! :D
Hm... Vel, det har jeg og andre som har brukt ha med kokte egg aldri opplevd, så jeg tror at det må skyldes noe annet. At de ble lagt ned varme i plastikk eller noe sånt. Lukter egg vondt er de dårlige og skal ikke spises!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.