< Tilbake til oversikten

Oppskrifter med sommerkål/spisskål

#1

AntoniaM sa for siden:

Jeg er veldig glad i sommerkål/spisskål og spiser det gjerne i store mengder i sesongen. Og nå er "nykålen" på vei inn i butikkene igjen!

I "gamle dager" spiste jeg gjerne kålen med pølse, poteter og rømmesmør til. Nå trenger jeg tips på lavkarbo-tilbehør til kålen.

Jeg finner nok ut av de enkle selv, som kokt kål til koteletter osv, men dersom noen har litt mer avanserte retter med sommerkål/spisskål setter jeg pris på om de vil dele dem.


#2

sirib sa for siden:

kan tenke meg at smørdampet kål med en fløtesaus og kanskje noe salt kokt kjøtt kan være godt? Har ikke oppskrift, bare "falt" ned i hodet mitt nå. :-) sulten



#4

AntoniaM sa for siden:

Takk for fin link, arnakristin.

Der var mye jeg kan prøve. Som for eksempel kål-pasta (da har jeg flere tradisjonelle pastaoppskrifter jeg kan omarbeide).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.