Jeg er veldig glad i sommerkål/spisskål og spiser det gjerne i store mengder i sesongen. Og nå er "nykålen" på vei inn i butikkene igjen!
I "gamle dager" spiste jeg gjerne kålen med pølse, poteter og rømmesmør til. Nå trenger jeg tips på lavkarbo-tilbehør til kålen.
Jeg finner nok ut av de enkle selv, som kokt kål til koteletter osv, men dersom noen har litt mer avanserte retter med sommerkål/spisskål setter jeg pris på om de vil dele dem.
kan tenke meg at smørdampet kål med en fløtesaus og kanskje noe salt kokt kjøtt kan være godt? Har ikke oppskrift, bare "falt" ned i hodet mitt nå. :-) sulten
Hei,
Da sniker jeg meg bare innom her for å reklamere for den store grønnsakstråden jeg har lagd… Grønnsaksretter og –tilbehør til middag (samletråd) og i innlegg #6 finner du det jeg har funnet om kål på forumet.
Der var mye jeg kan prøve. Som for eksempel kål-pasta (da har jeg flere tradisjonelle pastaoppskrifter jeg kan omarbeide).
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.