< Tilbake til oversikten

Kjøtt/Fjærkre/Fisk spicy spicy

#1

TinaF sa for siden:

:D Ja, nå trodde dere vel at jeg hadde lagt ut en saftig oppskrift. Men nei :eek: dessverre. Jeg er nok ingern ekspert på oppskrifter. Jeg er fremdeles på atkins induksjon, og synes det er så forferdelig kjedelig å spise kjøtt/fisk/fjærkre m/salat.. jeg trenger noen gode tips for å spice dem opp litt... gjøre maten interessant uten for mange ingredienser som jeg såvidt kan stave og uten for mye stress - ergo noe enkelt..

Er det noen som har noen lure innspill? :confused:


#2

Albertine sa for siden:

TACO! Kjøttdeig eller kylling med tacomix (de andre kan fortelle deg hvilken mix som har minst sukker. Hindu sin?) på en seng av salat, agurk, tomat, hakket løk, revet ost, salsa og rømme. Deilig!


#3

Summer sa for siden:

Fajitas av kjøttstrimler, paprika og løk sammen med masse pepper og olje over og salat til
Kinesisk 5 krydder (helsekost) og rapsolje på kalkun/kylling
Tandorikrydder og olivenolje på lam/kalkun/kylling stekt med kål (litt sånn wook aktig)


#4

mofe sa for siden:

Urter!

Chili!

Hvitløk!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.