< Tilbake til oversikten

Erstatning for maizena

#1

ssttii sa for siden:

Har en oppskrift på en fantastisk middag som er veldig indisk-inspirert. Problemet er bare at den inneholder maizena.. Har noen forslag til hva jeg kan bruke som erstatning? Vil jbkm fungere?


#2

Furine sa for siden:

JBKM funkar som tjukningsmiddel, ja. Men av erfaring så er det best å blande ut jbkm'en med vatn i risteglas før du blandar det i noko anna. Mindre sjanse for klumpar då.


#3

lifejack sa for siden:

Signerer denne:ja:


#4

sirib sa for siden:

Jeg sikter det i med en sånn te-klype...


#5

ssttii sa for siden:

Supert! Da prøver jeg meg på jbkm. Oppskriften sier en spiseskje maizena, hvor mye jbkm vil det si?


#6

Furine sa for siden:

Eg ville prøvd meg fram, med kanskje ei teskei først. Det kan lett bli for mykje!


#7

Timiane sa for siden:

Kommer ann på hvor tykkt du vil ha det. Best å prøve seg frem. Det kan fort bli grøt når man bruker JBKM. Har ikke sett oppskriften, ikke mere enn en halv tesje. Du kan gjerne riste det i litt vann, like før du skal ha det i gryta.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.