ssttii sa for siden:
Har en oppskrift på en fantastisk middag som er veldig indisk-inspirert. Problemet er bare at den inneholder maizena.. Har noen forslag til hva jeg kan bruke som erstatning? Vil jbkm fungere?
ssttii sa for siden:
Har en oppskrift på en fantastisk middag som er veldig indisk-inspirert. Problemet er bare at den inneholder maizena.. Har noen forslag til hva jeg kan bruke som erstatning? Vil jbkm fungere?
Furine sa for siden:
JBKM funkar som tjukningsmiddel, ja. Men av erfaring så er det best å blande ut jbkm'en med vatn i risteglas før du blandar det i noko anna. Mindre sjanse for klumpar då.
lifejack sa for siden:
Signerer denne:ja:
sirib sa for siden:
Jeg sikter det i med en sånn te-klype...
ssttii sa for siden:
Supert! Da prøver jeg meg på jbkm. Oppskriften sier en spiseskje maizena, hvor mye jbkm vil det si?
Furine sa for siden:
Eg ville prøvd meg fram, med kanskje ei teskei først. Det kan lett bli for mykje!
Timiane sa for siden:
Kommer ann på hvor tykkt du vil ha det. Best å prøve seg frem. Det kan fort bli grøt når man bruker JBKM. Har ikke sett oppskriften, ikke mere enn en halv tesje. Du kan gjerne riste det i litt vann, like før du skal ha det i gryta.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.