babydoll sa for siden:
Fant denne oppskriften på en blogg, og den så jo lavkarbovennlig ut. Har ikke prøvd selv.
Den er i tillegg raw, så det er lang tilberedingstid. Jeg antar at man kan steike dem på høyere varme om man ikke bryr seg om akkurat dét!
Til 3 wraps:
♦ 2 gode never spinat
♦ 3 dl bløtlagte mandler og solsikkekjerner
♦ 3 ss kverna og bløtlagte linfrø
♦ 1 dl vann
♦ Krydder etter eget ønske!
- Kvern alle ingrediensene til du får en tykk, men flytende masse. Bruk minst mulig vann så reduserer du tørketiden.
- Tørkes i ca 12 timer på 41 grader.
- Husk å snu wrapsen så fort den "slipper" underlaget og la den tørke et par timer på den andre siden.
- Wrapen skal være seig, bøyelig, men tørr nok til å rulles til en wrap.
- Oppbevar evt. den andre i kjøleskapet og tørk den en times tid før den skal spises siden den blir fuktig igjen i kjøleskapet. Kan også fryses.
bilder her:
mjuuugly.blogg.no/1302290082_raw_spinatwrap.html