Makronella sa for siden:
I helgen har grillen vært fremme igjen. På rema fant jeg en pakke med hvitløksmarinert fårefilet, Denne fikk en omgang på grillen – brunet først og så stekt videre på lavere temperatur. Utrolig smak på kjøttet -ikke helt hverdagskost, men det er jo påske ……
Som tilbehør til denne hadde jeg frisk asparges og fløtegratinert sellerirot -oppskrift finner du her på LCHF- bloggen. Skikkelig snadder -samme konsistens som fløtegratinerte poteter men med en mye sprekere smak. I tillegg hadde jeg også fetakrem. fant ut jeg ville teste ut oppskrift jeg så i Trines matblogg fremgangsmåte her – greit å vite hvordan ting er før jeg evt lager det til gjester Slett ikke dum den heller og blir garantert brukt utover sommeren.
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]Fløtegratinert sellerirot – anbefales !
[/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]god start på påsken
[/CENTER]