Nm nam, høres godt ut:) Heldige du. Her på Hedmarken er det noe som kalles stangekylling, eller var ihvertfall, da jeg jobbet i Restaurant bransjen, stooooore kyllinger.
Det aner jeg faktisk ikke. De bestilte rett fra produsenten, på restauranten jeg jobba på, og den var i Oslo.Så kjøkkensjefen handla stort om gangen.Men tror jeg skal sjekke. Men dette var en 12 år siden altså.
Glem det....snakk om å drite seg ut. Her har jeg i alle år trodd at kyllingen kom fra Stange, så er det oppdretteren som heter Stange.....gaaahhhhh..... Du kan lese mer her www.stangekylling.no/om-stange/
Den er også god. Kjøper den innimellom men foretrekker Hå eller Holte.
Holte er økologisk men Hå har bedre smak :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.