Fideline sa for siden:
Min mann og jeg har spist Fedon ca siden 17 januar og Rally har nå gått ned 14.5 kg. Han er stolt og jeg er stolt og vi synes denne livsstilen passer oss bra og trives godt.
Jeg elsker å lage mat og komponere oppskrifter og i dag var det litt oppskåret svin som fikk seg en runde.
Jeg kjøper gjerne inn ferdig surrede bog svinestek. Det er billig kjøtt og jeg skjærer det opp og bruker det som småkjøtt.
Himmelsk svinekjøtt for 2 pers
2 gode håndfull oppskåret svinekjøtt
1/2 liten løk finskåret
1 håndfull revet jarlsberg
2 dl fløte
2 dl vann
1 liten ts Johannesbrød-kjernemel
1 strimmel hermetisk bogskinke
1 ss soyasaus
salt, pepper og provance krydder
Surr oppskåret svinekjøtt, løk og bogskinke i litt rapsolje til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og godt med pepper. Hell over vann og fløte og tilsett Johannesbrød-kjernemel. Rør dette godt om med 1 ss soyasaus og gi et raskt oppkok.
Strø over osten og provance krydder. Trekk stekepanna til side, sett over lokk og la det stå til osten er smeltet.
Serveres med kokte grønnsaker, salat eller litt bønner.:)