< Tilbake til oversikten

Spis deg slank

#1

Nurse sa for siden:

Heisann folkens:) Jeg har gått på ketolysekuren i 8 uker og har likt maten veldig godt. Har vel kanskje ikke gått så mye ned i vekt som jeg har ønsket, men har heller ikke stresset noe med det. Vektnedgang har vært ca 4-5 kg til nå og har ca 11 kg igjen. Sist uke kom jeg over "Spis deg slank" dietten på nett. Jeg synes konseptet virker veldig bra og jeg synes for min del at det var ganske billig. Jeg har stor familie, vi er 6 stykker som skal ha mat hver dag:) I forbindelse med ketolysekuren syntes jeg det ble dyrt å kjøpe inn all den gode lavkarbomaten til alle sammen. Vi regnet litt på det og fant ut at vi ville spare inn litt på matbudsjettet ved at jeg bestillte min egen mat fra "Spis deg slank" også kan samboeren min og barna styre hva de har lyst å spise på egenhånd. Med husbygging og mase "ting" på gang så vil vi spare inn på det som er akkurat nå. Hvis kuren har effekt på meg, så holder jeg løpet ut. Etterpå blir det tilbake til lavkarbomat som jeg lager selv. Skal prøve å samle oppskrifter og planlegge slik at det ikke bilr så dyrt:p

I går fikk jeg min første 2 ukers rasjon med mat. I dag har jeg spist lavkarbobrød som var kjempe godt + en deilig middag. Var overrasket over hvor god mat det var. Syltetøyet var himmelsk. I tillegg har jeg følt meg mett og god:) Tror dette blir bra og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Er det flere som akkurat har begynt eller som går på samme diett?

Er litt usikker på hvor tynne man skal skjære brødskivene, noen som vet?
Dette blir spennende!


#2

Lillemy71 sa for siden:

Hei.

Jeg gikk på SDS da jeg først begynte med lavkarbo og var veldig fornøyd med det, gikk ned nesten 15 kg på 3 mnd. Ikke minst er det veldig enkelt og bare plukke mat utav frysen. Jeg gikk lei etter en stund og hoppa da over på Ketolyse, gikk også en periode på Skaldeman. Men etter at ytterligere vekttap har uteblitt har jeg valgt å gå tilbake til SDS i håp om at det skal løsne.

Jeg har valgt å ikke spise brød i denne omgang for jeg synes ikke det var så godt. Men jeg mener å huske at det stod på nettsidene eller på det skrivet som jeg fikk med første dietten hvor mange skiver hvert brød skulle gi. Mener å huske at de ferdige brødene skulle gi 10 skiver hver, for jeg fikk 2 brød for en ukes forbruk og det var litt for mye.

Fant dette på nettsidene til SDS og det stemmer med 10-12 skiver per brød, så da får du bare måle i vei :D


#3

Nerthus sa for siden:

Ca 10 skiver pr brød stemmer. Flott at du er fornøyd med maten - det var jeg også - ikke minst variasjonen! (Elsker også syltetøyet! Du lager en dagsporsjon eller to selv kjapt ved å røre på lav varme bær med flytende natreen og litt sukrin - smak deg fram. Bare husk at de er ikke holdbare mer enn noen få dager - de mugler fordi de ikke har konserveringsmiddel i seg. (Det får du kjøpt på apoteket faktisk, meg har det klart til sommerens bærfangst! )Frosset jordbær får du kjøpt i butikken. )

Har gått 6 uker tilsammen på SDS og jeg hadde vektnedgang på en kilo i uka faktisk den perioden :)

Vurderer også en ny runde, men er syk for tiden så vi får se... kanskje senere :)

Lykke til!


#4

kthnk sa for siden:

Hvis man spiser variert mat, unngår små-/mellomspising, og ikke overgår 1300 kcal daglig, skulle man ikke da få samme resultat som med SDS-mat? Eller er det noe hokuspokus med de rettene (sammensetning, mendge, vitaminer ol) som man kan få fra SDS?
Barer lurer litt... :)


#5

Nerthus sa for siden:

Jepp - det burde man! Jeg laget hjemmelaget mat etter boka spis deg slank etter ferdigmaten og fortsatte og gå ned. Ikke så raskt faktisk... men jeg fant jo ut at oppskriftene hadde en HEL del mer kalorier i seg enn ferdigmaten ;) Dessuten får man ikke samme variasjonen - selv om jeg laget mye forskjellig i store porsjoner - og frøs ned - så jeg bare kunne ta opp ferdigmåltider. Og jeg spiste større måltider og ikke så mange pr dag... så jeg har faktisk lurt på - siden jeg forsker på egen vektstagnasjon akkurat nå - og forsøke med spisdegslank-"Metoden" - selv om det krever mye matlaging... og utregning... vi får se :)


#6

sitv sa for siden:

Hei !! Det står at 2 skiver er 100 gr. Jeg klarer skjelden 2 skiver til et måltid,men synes brødet med ost og nøtter er helt topp.Har ikke hatt så bra mage på mange år.Middagene syns jeg var litt vel mye tomatsaus,men det er jo smak og behag.Jeg går også veldig tregt ned i vekt,men har lavt stoffskifte så da går tingene tregt.Kommer til å fortsette med brødene og frokostblandingen også etter at jeg har nådd min trivselsvekt. Trives godt med maten og er mett og fornøyd,så tenker ikke så mye over at jeg slanker meg.


#7

Nerthus sa for siden:

Skjær tynnere skiver - jeg brukte de kun til å ha pålegg på - har alltid spist tynne skiver brød :)

Det er jo dette som er så flott med lavkarbo - man FØLER ikke at man slanker seg - fordi man er jo ikke sulten lengre :)


#8

Nurse sa for siden:

Takk for så mange svar:) Jeg må si meg veldig fornøyd med maten. Synes som nevnt at brødet er helt fantastisk godt og middagen er nydelig. Samtidig er det akkurat passe med mat, slik at jeg blir mett og god. Håper at dette er det rette for meg. Hadde egentlig planlagd å kose meg med litt påskegodt i påsken, men jeg tror jeg kommer til å droppe det. Gidder ikke ødelegge det jeg har begynt på nå:D "Spis deg slank" maten er bare helt genial!!

Jeg jobber bare nattevakter og måltidene blir litt forskjøvet. Frokost når jeg kommer hjem om morgenen, så blir det middag når jeg står opp ca 16-17 -tiden, så kvelds litt senere( som egentlig er lunsjen) Tar da en brødskive på natta når jeg jobber. Det er vel ingenting i veien for å forskyve maten slik bare man ikke får i seg mere enn man skal?

Dere er superflinke jenter! Stå på, nå er det snart sommer og da har vi forhåpentligvis blitt litt slankere alle sammen:D:D


#9

Nurse sa for siden:

Jeg har alltid skjært "halv tykke" brødskiver, men nå som jeg skjærer tynnere skiver blir jeg også god og mett av to skiver:) Supert!

Hadde jeg hoppet over fra vanlig høykarbo kosthold til "Spis deg slank" hadde jeg nok vært mer sulten i noen dager, nå er det akkurat passe.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.