< Tilbake til oversikten

No-knead brød

#1

Trixie sa for siden:

Hei,
Har noen av dere forsøkt å lage et lavkarbobrød etter no-knead prinsippet?
Tenkte jeg skulle høre med dere før jeg eventuelt forsøker selv. :)


#2

Nerthus sa for siden:

No-knead? Det må du nok forklare litt mer...


#3

AneAne sa for siden:

Hei! Jeg elsker å lage no-knead bread, men det har jeg jo sluttet med nå da... Jeg tror egentlig at det kan være ganske vanskelig å gjøre dette på lavkarbovis med tanke på at det er hvetemelet som lager nesten all smaken og gjæren som gjør all magien. Kanskje mulig å få til noe liknende om du bruker en blanding av forskjellige "lovlige" meltyper som soyamel, mandelmel, knust sesam og solsikkefrø... Men gjær trenger jo sukker for å fungere som det skal så tror det blir vanskelig. Allikevel opplever jeg at de fleste lavkarbobrød er no-knead - i form av at du ikke trenger å elte eller noenting for få til en smidig og god deig, men det blir jo ikke det samme som en rykende fersk hveteloff uansett hva du gjør. Jeg er spent på å høre om du finner ut av dette! :D


#4

Lisbeth sa for siden:

Jeg har snusa litt på forskjellige oppskrifter, men har ikke prøvd..enda.. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.