Gelantinen bløtes opp i litt vann, før den løses opp i maks 0,5 dl kokende vann. Denne blandingen avkjøles og helles oppi eggedosis/krem blandingen sakte og i en tynn stråle mens man rører.
Så tømmer man halvparten (av blandingen) oppi en skål, så et godt lag med raspet sjokolade (ca halvparten), så resten av blandingen og tilslutt resten av sjokoladen på toppen
Avkjøles til den stivner [CENTER]
Jeg valgte å tilsette sitron i gelantinvannet, da jeg ikke liker dronning maud uten litt sitronsmak :p
Mmmm, fast juledessert her det der. Lagde den sukkerfri året som var, ingen som merket noe! Kjempegodt med litt sterk kaffe og romdråper oppi! smatt...
Ååååh, denne var så utrolig god :sikle:
Jeg er forspist.....og denne desserten kommer til å bli en slager her i heimen.
Tusen takk for fantastisk oppskrift :klem:
Da må jeg bare få si at denne falt i smak hos hele slekten. Ingen kunne forstå at dette var lavkarbo! :rolleyes: Det er jo vanlig dronning maud, eller var det ikke det? :shifty:
Skulle ønske jeg hadde våget å ha mere sukrinmelis i bare, var litt forsiktig. Men sjokoladen gjorde opp for det da. :) Takk for god oppskrift. Anbefales!
Har laget denne igjen i kveld, men byttet ut noe av sukrinmelisen med splenda. Da ble den ganske så bitter på ettersmaken så jeg hadde i frøene i en vanilljestang for å døyve det litt. Spent på hvordan smaken blir i morgen når den har "satt" seg litt.
Jeg satte sammen en sånn en nå, med noen justeringer - jeg la gelatinen i en espresso istedetfor bare varmt vann, søtet med litt vanilje-stevia i tillegg til sukrin, brukte ordentlig 85%-sjokolade istedet for sukkerfri - og rørte inn ca 150g philadelphia-ost sammen med eggedosisen, siden jeg hadde rester å bli kvitt. :cool: Må vel bli noe godt, til tross for oppskrift-avvik!
Jeg lagde den med kokosmelk. God, men så klart ikke så god som den hadde vært med fløte.:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.