you`re beautiful! sa for siden:
Syns det var rart at jeg ikke fant det her inne, så da er det nok ikke noe du bør spise hver dag. Jeg veide en skive i går og kom frem til at det ble rundt 3 karber. Men jeg er et brødmenneske av dimensjoner, så litt brød må jeg ha innimellom. Og spør du meg så smaker dette brødet bedre enn mammas, det er bedre enn butikkbrød og det smaker bedre enn noe jeg har prøvd meg på:D
4 egg
1 boks seterrømme/ creme fraiche
3 ss god olivenolje eller smeltet smør
1 ts bakepulver
50 g linfrø
50 g solsikkekjerner
75 g havremel
25 g gresskarkjerner
1 ss fibehusk
Pisk egg, rør inn rømmen og oljen. Ha så alle de andre ingrediensene i, og rør godt. Bruk bakepapir i en brødform, og hell den grøttykke røren i.
Stekes på 180 grader i ca 55 minutter nederst i ovnen