< Tilbake til oversikten

Proteinpulver


#2

Begod sa for siden:

Jeg vil anbefale denne:

www.tn.no/shop/shopexd.asp?id=10

Problemet med de to som du vurderte er at de er rene kasein eller myse pulver , det er bedre med en blanding av de to proteinene.

Dessuten har pf et noe frynsete rykte, men de pulvrene du vurderer ser veldig bra ut på papiret.

Jeg ville evnt kjøpt begge og brukt myse før og etter trening og kasein som mellommåltid.
evnt kasein og myse etter trening.


#3

mofe sa for siden:

Begod.. har du lyst til å fortelle litt om hvorfor Proteinfrabrikken har et noe frynsete rykte? Jeg er nysgjerrig :)


#4

Begod sa for siden:

Er vel mest fra gammelt av når pulvrene smakte fryktelig vondt. Mener de brukte mysen som ble igjen fra oste produksjon og at det var mye konsentrater.

De produktene som det her er snakk om ser ut som isolater, men jeg blir nesten mer forvirret enn opplyst av reklameteksten.



#6

Albertine sa for siden:

Er apoteket sitt bare egnet som fuglemat?


#7

Begod sa for siden:

Vel Aline protein innholdet på de to er 79 og 82 % ikke 100 som man kan villedes til å tro hvis man ikke ser nøye etter.


#8

Aline sa for siden:

joda... jeg gikk etter prisen... :o


#9

Begod sa for siden:

Det er ikke galt å gå etter pris hvis man vet hva man får for pengene.


#10

rsy sa for siden:

Jeg dro og kjøpte denne i stad... blandet med H-melk (fy fy) og den var bare
SINNSYKT god! Jeg synes den var bedre en kakao eller skjokolademelk. Helt
fantastisk. Ganske mye kjedeligere i smaken når jeg blandet med vann da. Tenker
jeg skal forsøke en dl kremfløte + en dl vann... det tror jeg kan bli en grei
kombinasjon. Da er en runde ca 40-50 gram proteiner og 3 gram karbo.

YSr


#11

rsy sa for siden:

Vel, er det noen som vet om noe melkepulver eller noe slikt uten karbo?
Slik at jeg kan blande proteinpulver, melkepulver og vann og fortsatt får den fantastiske
smaken dette proteinpulveret gir sammen med melk?

RSy


#12

Summer sa for siden:

rsy: jeg vet ikke, men du må huske på fettet også. :)

(hvis du skal ha melkepulver uten karbo, blir ikke det bare melkeprotein da? og da har du jo proteinpulver? )


#13

rsy sa for siden:

Det du tenker på er at jeg får i meg for lite fett?
Hvis det var det du mente så gjør jeg ikke det. Spiser veldig mye ost, rømme og smør. Prøver å putte i meg veldig masse fett også.

Andre som har tips om melkepulver?

RSy


#14

Summer sa for siden:

Det var den jeg siktet til,- huske å ha i fett også mente jeg..:)

#15

Nille sa for siden:

OK, nå har jeg kjøpt en dunk med Weider Power Protein, advances formula. Dette gir seg iallefall ut for å være et spesialutviklet, høyverdig proteintilskudd, bestående av både soya og melkeprotein.

Det står på boksen at det er fremstilt ac de beste tenkelige råvarer og inneholder 19,7 glutaminsyre pr 100 gram produkt, - hva nå det betyr.

Protein Power er utviklet i USA av Weider Nutrition og produsert i EU.

Innhold: Soyaprotein isolat, melkeprotein, aroma, søtstoff (natriumsakkarin).

1 porsjon (30 gram) inneholder: 110 kcal, 25.2 gr protein, 0,9 gram karber, 0.6 fram fett.

Kjøpte det på Life i Torgterrassen. Hadde tenkt å overrraske Iset og be henne om råd og på lunch, men hun var søren ikke der !! :mad: Kjøpte det dama der anbefalte jeg... ISET HVOR VAR DU !!!

Kan noen fortelle meg om dette pulveret er greitt nok ??:confused:


#16

rsy sa for siden:

Ja, slett ikke værst.... jeg lager følgende blanding:

60 gram proteinpulver
1 dl kremfløte
1 dl vann
1 isbit

Rister dette godt sammen og slurper innpå.... dette gir meg ca:

55 gram protein
40 gram fett
3 gram karbohydrat

Nam nam...

RSY


#17

Claus sa for siden:

Det beste og ikke minst billigste proteinet som jeg til nå har benyttet er dette:

** Lenke fjernet: Om du ønsker å annonsere på lavkarbo.no - vennligst ta kontakt :)

Har en komplett proteinmatrix, lav pris og smaker veldig godt:D

De har også et produkt som heter CarboCurb som har vært en stor suksess i USA. Hindrer opptak av karbohydrater og induserer forbrenning av glykose i muskelceller fremfor lagring i fettceller.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.