< Tilbake til oversikten

Tacoskjellerstatning

#1

wainita sa for siden:

Akkurat beg m lav karbo. Trenger alternativ:):D



#3

Jabba sa for siden:

Jeg spiser MYE taco - men har rett og slett kuttet ut skjellene og lefsene....funker supert det!
Taco er utrolig godt! Jeg lager tacokrydderet mitt selv og har fått mye skryt over at det smaker mye bedre enn de ferdige posene (som det dessuten er litt karber i)


#4

KarMa40 sa for siden:

Salatblader.

Hjertesalat er passe store.:)



#6

wainita sa for siden:

Oppskrift:)


#7

Kanutten sa for siden:

Jeg har mange ganger laget ostetacoskjell. :sikle:
Her står litt mer.

Dvs at jeg har hatt skiver av lett hvitost i steikovnen. Når det begynner å boble boble på dem har jeg tatt dem ut og hengt dem over et treskaft eller lignende. De er mye og vil føye seg etter skaftet. De stivner kjapt og vips har du tacoskjell!!


#8

Jabba sa for siden:

Oppskrift på krydder for ca 500 gr kjøttdeig:
1 ts salt
2 ts spisskummin
1/2 ts koriander
1 ts chilikrydder
1/2 ts hvitløkspulver
1 ys paprikakrydder
litt pepper

Strø over ferdig brunet kjøttdeig og spe med litt vann, la putre på svak varme i 5-10 minutter.


#9

arnakristin sa for siden:

Hei,
”Tacoskjell” og wrap-varianter finner du oppskrifter på i Tex Mex mat –samletråden.
…og Taco krydder i utallige varianter og andre hjemmelagede krydderblandinger finner du i denne samletråden, Hjemmelagede krydderblandinger


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.