Nannah sa for siden:
Det lønner seg å kjøpe Entrecôte i Sverige om du har mulighet til det. Den koster halve prisen av det vi betaler her og er perfekt mør, i hvertfall om du ikke velger den aller rimligste kvaliteten.
Velg et stykke med isprengt fett så får du saftig og godt kjøtt.
Dette ble herlig Lørdags-lunch til to.
1 middels Entrecôte
1/2 middels stor rødløk
8 små champignoner
8 sukkererter
5 cherrytomater
1 moden avocado
1 neve valnøtter
100 g blandet grønn salat
8-10 Calamates oliven.
Salt og nykvernet pepper
Fordel salaten i to salat skåler. Stell kjøttet og skjær det i 1 cm tykke strimler.
Skjær rødløk og sopp i skiver, og del cherrytomatene i to.
Stek kjøtt, løk og sopp raskt i en stor vid kjele eller en wokpanne.Salte og peppre.
Jeg stekte i smør, men til wok bør du bruke olje og heller blande inn smør etterpå.
Når kjøttet er pent brunet tilsetter du sukkererter og tomater. Fres i et par minutter.
Imens deler du avocadoen i biter. Du kan godt steke den også, men den jeg fikk i dag var så perfekt moden at det ikke var nødvendig. Ha i neve valnøtter og rør rundt.
Fordeles i salat skålene, og tilsett avocado og oliven.
Kvern pepper over. Om du vill kan du også ringle litt balsamico over, men det er ikke nødvendig
Det lønner seg å kjøpe Entrecôte i Sverige om du har mulighet til det. Den koster halve prisen av det vi betaler her og er perfekt mør, i hvertfall om du ikke velger den aller rimligste kvaliteten.
Velg et stykke med isprengt fett så får du saftig og godt kjøtt.
Dette ble herlig Lørdags-lunch til to.
1 middels Entrecôte
1/2 middels stor rødløk
8 små champignoner
8 sukkererter
5 cherrytomater
1 moden avocado
1 neve valnøtter
100 g blandet grønn salat
8-10 Calamates oliven.
Salt og nykvernet pepper
Fordel salaten i to salat skåler. Stell kjøttet og skjær det i 1 cm tykke strimler.
Skjær rødløk og sopp i skiver, og del cherrytomatene i to.
Stek kjøtt, løk og sopp raskt i en stor vid kjele eller en wokpanne.Salte og peppre.
Jeg stekte i smør, men til wok bør du bruke olje og heller blande inn smør etterpå.
Når kjøttet er pent brunet tilsetter du sukkererter og tomater. Fres i et par minutter.
Imens deler du avocadoen i biter. Du kan godt steke den også, men den jeg fikk i dag var så perfekt moden at det ikke var nødvendig. Ha i neve valnøtter og rør rundt.
Fordeles i salat skålene, og tilsett avocado og oliven.
Kvern pepper over. Om du vill kan du også ringle litt balsamico over, men det er ikke nødvendig
Bilde finnes her: hanseloggretel.blogspot.com/2011/04/rask-lun-lrdags-salat-med-biffkjtt.html