lovehandles sa for siden:
My bad!
lovehandles sa for siden:
My bad!
Kitsu sa for siden:
Det er 35,5 g karbo per 100 g, ikke 1.4.
5,3 g karbo per porsjon knekkebrød. Er nok i meste laget.
<insert_scary_name_here> sa for siden:
Du kan desverre ikke bare se på sukkeret. Må ta med alle karboene her gitt... Sorry kompis, 35,5 gr. pr 100 gjelder....
lovehandles sa for siden:
hmmm! takk for heads up! ikke lett å være newbie! :p
<insert_scary_name_here> sa for siden:
Enkel huskeregel - tell alle karber. Ikke se på bare sukkerartene - stivelse f.eks. er også karber, men ikke sukkerart.
Så kan du avansere senere til at du kan trekke fra sukkeralkoholer, i mat med kunstig søtning.
Bestemamma sa for siden:
Faen, visste det var for godt til å være sant.....Nei, nå ble jeg skuffet:mad:
nellie sa for siden:
Det er jo like enkelt å bare vispe sammen noen knekkebrød selv, som det er å vispe sammen den posen:)
Bestemamma sa for siden:
Men jeg liker poser :p
Gerd sa for siden:
:ja: Og smaker myyyye bedre :D
Posene er da ikke gode :eek:
:lol:
Supah sa for siden:
Haha, jeg kan ikke fordra poser. Usj.
Ekte mat er ALLTID mye bedre!
Tone-G sa for siden:
Nei, fysj.. Poser vil vi ikke ha!
Bare ren, sunn og naturlig mat uten for mye E stoffer!
Nanna's knekkebrød er utrolig godt og enkle å lage.. Ferdig på 123
Fastfood kaller man slikt
Bestemamma sa for siden:
Vel, nå fikk jeg jo ikke smakt denne posen her, men sjokoladekakene deres er i alle fall gode.....det sier mine barnebarn... så da så:p
ToneK sa for siden:
Jeg laget endel av Toro sine knekkebrød til å begynn med, men må ærlig innrømme at vekta gikk raskere ned da jeg gikk over til Nannas oppskrift på supergode knekkebrød. Dem anbefaler jeg, og de er omtrent like enkle å lage. :)
Bestemamma sa for siden:
Klart den gikk raskere ned med Nannas knekkebrød....Toro sine har jo 35,5 g. per 100g :(
TS hadde jo desverre tatt feil av karboinnholdet i Toroposen....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.