< Tilbake til oversikten

Tips: toro knekkebrød med kun 1,4 per 100 g


#2

Kitsu sa for siden:

Det er 35,5 g karbo per 100 g, ikke 1.4.

5,3 g karbo per porsjon knekkebrød. Er nok i meste laget.


#3

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Du kan desverre ikke bare se på sukkeret. Må ta med alle karboene her gitt... Sorry kompis, 35,5 gr. pr 100 gjelder....


#4

lovehandles sa for siden:

hmmm! takk for heads up! ikke lett å være newbie! :p


#5

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Enkel huskeregel - tell alle karber. Ikke se på bare sukkerartene - stivelse f.eks. er også karber, men ikke sukkerart.

Så kan du avansere senere til at du kan trekke fra sukkeralkoholer, i mat med kunstig søtning.


#6

Bestemamma sa for siden:

Faen, visste det var for godt til å være sant.....Nei, nå ble jeg skuffet:mad:


#7

nellie sa for siden:

Det er jo like enkelt å bare vispe sammen noen knekkebrød selv, som det er å vispe sammen den posen:)


#8

Bestemamma sa for siden:

Men jeg liker poser :p


#9

Gerd sa for siden:

:ja: Og smaker myyyye bedre :D

Posene er da ikke gode :eek:

:lol:


#10

Supah sa for siden:

Haha, jeg kan ikke fordra poser. Usj.

Ekte mat er ALLTID mye bedre!


#11

Tone-G sa for siden:

Nei, fysj.. Poser vil vi ikke ha!

Bare ren, sunn og naturlig mat uten for mye E stoffer!

Nanna's knekkebrød er utrolig godt og enkle å lage.. Ferdig på 123

Fastfood kaller man slikt


#12

Bestemamma sa for siden:

Vel, nå fikk jeg jo ikke smakt denne posen her, men sjokoladekakene deres er i alle fall gode.....det sier mine barnebarn... så da så:p


#13

ToneK sa for siden:

Jeg laget endel av Toro sine knekkebrød til å begynn med, men må ærlig innrømme at vekta gikk raskere ned da jeg gikk over til Nannas oppskrift på supergode knekkebrød. Dem anbefaler jeg, og de er omtrent like enkle å lage. :)


#14

Bestemamma sa for siden:

Klart den gikk raskere ned med Nannas knekkebrød....Toro sine har jo 35,5 g. per 100g :(

TS hadde jo desverre tatt feil av karboinnholdet i Toroposen....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.