Jannik16 sa for siden:
Med bilder som viser bedre framgangsmåte:
[CENTER]jannikej.blogg.no/?c=1302282839
:D
[/CENTER]
INNBAKT SVINEFILET
Servert med gratinerte pastinakkar!
[CENTER]Idag fant eg nokon fristande svinefiletar på Kiwi, derfor blei dette fredagsmiddagen;)[/CENTER]
[CENTER]
Du treng:[/CENTER]
[CENTER]
2 ferdig krydra svinefiletar frå Kiwi!
1 pk kremost med urter og kvitlauk.
Fersk timian.
1 pk bacon.
Smør.[/CENTER]
[CENTER]
4 pastinakkar.
1,5 pk fløyte.
Kvitlaukskrydder.
Salt og pepar.
Ost (eg brukte Tines 4 sortar)[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Framgangsmåte:[/CENTER]
[CENTER]
Sett ovnen på 180 grader.
Skjær ei lomme i kjøttet (på langs).
Smør lomma godt med osten og legg inn urteblada.
Surr bacon rundt.
Brun lett i panna med litt smør.
Legg i ei ildfast form og steik i ovnen i ca 20 minutt.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Rens og skjær pastinakkene i passe tjukke skiver.
Kok opp i fløyte.
Ha over i ildfast form og krydre.
Ha over ost og ha i ovnen til osten er passe gyllen.[/CENTER]