< Tilbake til oversikten

Kjøttbollar i tomatsaus!

#1

Jannik16 sa for siden:

[CENTER]Med bilder:

jannikej.blogg.no/?c=1302192755

:)

1 pk kyllingkjøttdeig.
1/2 ts muskat.
1 ts oregano.
2 ss smuldra baconcrisp.
Salt og pepar.
1 egg.[/CENTER]
[CENTER]1 boks hakka tomatar med oregano og basilikum.
Litt vatn.
2 dl fløyte.
Kvitlaukskrydder.
Salt og pepar.[/CENTER]
[CENTER]1 Squash.
Salt.
Ein klatt smør.[/CENTER]

Slik gjere du:

[CENTER]1. Bland salt, krydder og baconcrisp inn i kjøttdeiga. Rør godt. Bland forsiktig inn egget.
Form små kjøttbollar i hendene og legg dei på eit bakebrett kledd med bakepapir.
Sett i miderste rille i ovnen på 200 grader i ca 20 minutt.[/CENTER]
[CENTER] 2. Skjær squashen i to på langs.
Bruk ostehøvel eller potetskrellar for å få lange remse.
Legg dei i eit dørslag med litt salt, og la fuktigheta trekkje ut.
Kok squashen ca 1 min i fosskokande vatn.
Sik av vatnet og ha i ein klatt med smør.[/CENTER]
[CENTER]3. Ha boksen med hakka tomatar i panne og kok opp. Tilsett litt fløyte. Smak til med krydder.[/CENTER]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.