< Tilbake til oversikten

Kotelettar med krema kålsalat!

#1

Jannik16 sa for siden:

[CENTER][CENTER]Med bilder:
[/CENTER]
jannikej.blogg.no/?c=1302018402

4 svinekotelettar.
Smør.
Salt og pepar.[/CENTER]
[CENTER]1 kinakål.
Smør.
1 pk kremost med urter.
1 beger creme fraiche.
graslauk.
Saft av 1/2 sitron.
Salt og pepar.
30 g salte mandlar.[/CENTER]
[CENTER]
Vask og finkutt kinakålen.
Fres i smør på middels varme til den fell saman.
Sett til sides.[/CENTER]
[CENTER]Rør saman kremost og creme fraiche og halvparten av graslauken.
Smak til med sitronsaft, salt og pepar.
Grovhakk mandlane og salt dei. [/CENTER]
[CENTER]Bland kinakålen med kremsausen og pynt med graslauk og hakka mandlar.[/CENTER]
[CENTER]Steik kotelettane i smør på høg varme i ca 5 minutt på kvar side, til dei akkurat er gjennomsteikte.
Krydre med salt og pepar.[/CENTER]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.