< Tilbake til oversikten

Potet

#1

bevaremegvel sa for siden:

Jeg var på ett kurs og der sa en av kurslederene at om en kokte en potet og lot den bli kald så forsvant alle karbohydratene :eek:

Så de som lever på lavkarbo kunne derfor koke poteter, avkjøle dem og så steke dem og da skulle de altså være karbofri :confused:

noen som har hørt noe sånt før????

Jeg har aldri hørt om dette før og lurer på om det ikke er en som prater om noe hun ikke har peiling på :confused:


#2

nellie sa for siden:

Nei, de forsvinner ikke helt, men belastninga på blodsukkeret kan bli litt lavere. Tror ikke det er sånn nevneverdig mye, så tror ikke jeg hadde tatt det så veldig alvorlig, egentlig:p


#3

Kitt sa for siden:

Om du scroller heeelt nederst på siden her, finner du flere tråder om samme tema. Det er altså noe som dukker opp fra tid til annen!;)


#4

TigerTove sa for siden:

Vet at GI er lavere på kalde kokte poteter enn på varme. Samtidig øker GI med hvor behandla maten er, så poteter som først er kokt og så stekt må jo ligge ganske høyt.. Jeg ville holdt meg unna uansett jeg ;)


#5

nellie sa for siden:

I en av trådene under skriver Eilan følgende:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.