Engledans sa for siden:
Hva er det? kan noen opplyse en uvitende sjel?
Engledans sa for siden:
Hva er det? kan noen opplyse en uvitende sjel?
Kitsu sa for siden:
Glutenet i vanlig mel er det som binder sammen en deig og gjør den smidig. Ergo, rent glutenmel kan tilsettes veldig grov bakst i mindre mengder for å gjøre den mer "sammenhengende". Type, om du baker brød med mye frø/nøtter, så kan det hjelpe på konsistensen. Jeg bruker glutenmel, johannesbrødkjernemel og fiberhusk litt sånn om hverandre, alt etter hva jeg har i skapet.
Engledans sa for siden:
Hvor kan jeg kjøpe det, har de det på butikk i Sverige?
Kitsu sa for siden:
Vil da tro de har det på helsekost. Hvis ikke, så har de det på iHerb.
Engledans sa for siden:
ok. takk for hjelp.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.