< Tilbake til oversikten

Osteringer

#1

India sa for siden:

Hei,

noen som har prøvd osteringer fra Kims? Kjøpte de i helgen til gutten min og oppdaget at det BARE er ca 5gr sukkerarter pr 100gr...Vil det si at vi kan spise disse?? Jeg smakte på 1 og de var veldig god, i forhold til bacongull!


#2

Cassiopeia sa for siden:

Sukker er en ting, men du må se på det totale karboinnholdet. Jeg regner med at det er noe høyere. Stivelse av forskjellig slag skal også regnes med. -Men er det ikke det, så kan du trygt spise dem :-)

Kan du ikke sjekke næringsinnholdet på posen, og fortelle hva som står der?


#3

arnakristin sa for siden:

[font=Times New Roman][/font]
...osteringer fra Kim’s? stod ikke noe info på hjemmesidene, KiMs produkter
Jeg ville ikke ha spist godis med 5 g sukker/pr 100 g på Ketolysekuren.



#5

arnakristin sa for siden:

Fant tilslutt næringsinnholdet, på den Kitt la inn bilde av, og den er det bare å holde seg langt unna, uansett hvor på lavkarboskalaen du ligger.
Innhold per 100 g:
Kalorier, kJ/kcal: 2165/520
Protein, g: 8
Karbohydrater, g: 48
Fett, g: 32,5
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: maismel, solsikkeolje, ostepulver
Fettkilde: solsikkeolje
Inneholder sukker? ja
Tilsetningsstoff: surhetsregulerende middel
Vekt, g: 120
Foreslått porsjonsmengde, g: 25
www.klikk.no/helse/dinkost/tester/article638439.ece


#6

Kanutten sa for siden:

Det var jo bare å klikke på linken jeg la ved. :p


#7

arnakristin sa for siden:

...må vaske skjermen og pusse brillen skjønner jeg :o


#8

Kanutten sa for siden:

:lol:


#9

India sa for siden:

Hehe...tok visst feil produsent :o Men trodde det var sukkerarter vi skulle se etter og ikke hele karbo innholdet!?!

Uansett så er jeg glad det bare ble EN prøvesmak denne gangen :)


#10

senorita sa for siden:

du må nok regne med alle karber gitt :)


#11

Kitt sa for siden:

Karbohydrater er mer enn bare sukker, så du må nok se på det totale antall karber, ellers kommer du til å få deg en overraskelse eller to!:eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.