Skulle kjøpe meg ketolysebakemix idag, men de hadde det ikke inne på den lokale helsekosten. Derimot så tok de fram en annen som de mente fint kunne erstatte denne: Dalblads BakePro.
Så det jeg da lurer på er: Er det noen spesielle forskjeller på disse to? Kan jeg bruke Dalblads BakePro der det står en skal bruke ketolysemixen?
Ketolysepulveret inneholder 8 g kb pr 100g. mens Dalblads BakePro inneholder bare 4?
Jeg flytta tråden til spørsmål om matvarer og oppskrifter.
Kanskje du får svar da.
Jeg vet ikke om det går an å bytte om de to. Bakepro har jeg aldri prøvd.
De gangene jeg har vært tom for bakemixen har jeg kjøpt soyaprotein i stedet :ja:
Ja, det mener jeg bestemt at du kan gjøre :) Jeg har iallefall brukt oppskrifter med Ketolyse bakemiks hvor jeg har byttet det ut med bakepro eller soyaprotein..har fungert det -men jeg vet jo ikke om resultatet hadde vært annerledes med bakemiksen for den har jeg aldri prøvd...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.