< Tilbake til oversikten

Henriks Kyllingrett med karrisaus

#1

HenrikBooe sa for siden:

Jeg har prøvd ut noen middagsretter de 3 siste dagene.:)

Nå har jeg nettopp laget en helt suveren kyllingrett med karrisaus. Jeg vet ikke om noen har laget en tråd om denne før, men beklager på det høyeste om jeg ikke har sett det.:p

Retten var beregnet kun på meg, men alt man kan bare øke i g/kg, og dl om nødvendig.

1 stk kyllingfilè (Jeg brukte Coop kyllingfilè)
Litt Fløte
Karri
Pepper
Litt salt
Litt sitronsaft

Brokkoli (Så mye som du bare orker!) :D

Fremgangsmåte:

Kutt opp kyllingfilèen i biter.
Ta frem en stekepanne, og ha meierismør på.
Legg de oppkuttede bitene på bannen, å tilsett krydder (Pepper,Karri og litt Salt)
La den steke til den er nesten ferdig stekt.

I mellomtiden når kyllingen steker, kan du ta litt fløte opp i en kopp (spørs hvor mye og hvor mange som skal ha) og tilsette karri, pepper og sitronsaft.
Når kyllingen er nesten ferdig stekt, hell over blandingen du laget i koppen opp i stekepannen.
Ta opp i brokkoli og la det steke i ett part minutter helt til kyllingen er ferdig.

Hel det over på et fat, og kan serveres med ett godt glass med vann med sitron eller lignende! :)

Håper dere likte oppskriften :) Tar gjerne i mot tilbakemeldinger :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.