BenteR sa for siden:
I blomkål
200 gram champignon
1 bunt asparges
1 paprika
2 stilker stangselleri
1/2 pakke ferdig vasket spinat
3-4-ss rapsolje
1 kartong fløte
1 pakke (900 gram) sjøtunge
Jeg surra alle de skjærte grønsakene, med unntak av paprikaen, hver for seg i kvitseidsmør og la grønnsakene etterhvert i ei ildfast form. La så på den grovhakka paprikaen og olje. Fisken ble delt i biter og lagt på toppen. Krydra med salt, pepper og mye provencekrydder. Tømte fløten over og satte herligheten midt i stekeovnen ved 180 grader.
Lot det stå til fisken var klar. Min fisk var ikke helt tint, så hos meg tok det ca 40 minutt til middagen var klar.
Det smakte alldeles fortreffelig, og ble som ei god fiskegryte.
Alle her i huset synes det var skikkelig snadder!
Dette er mat for seks mennesker.