Roy82 sa for siden:
Jeg lurer litt på hva dere spiser på vedvarendevekttap?
Kan man ikke spise yoghurt (i tilfellet hvilken?) eller potet eller grovbrød eller supper fra toro? Hva med rug knekkebrød fra Ryvita? Dressinger?
Takker for svar :cool:
Roy82 sa for siden:
Jeg lurer litt på hva dere spiser på vedvarendevekttap?
Kan man ikke spise yoghurt (i tilfellet hvilken?) eller potet eller grovbrød eller supper fra toro? Hva med rug knekkebrød fra Ryvita? Dressinger?
Takker for svar :cool:
Summer sa for siden:
Hei Roy82:)
Her kan du lese mer: forum.lavkarbo.no/diskusjon475.html
Du er på vedvarende eller?
Har du gått ned i vekt? Eller for helsemessige gevinster eller?
Fortell da:)
Roy82 sa for siden:
Hei!
Har holdt på siden 3 januar, har gått ned 13.5kg og skal ned mer... Men hadde vært greit med litt mer variert mat :rolleyes:
Roy82 sa for siden:
Noen??
Summer sa for siden:
Hva du spiser til vanlig da?
Nille sa for siden:
Roy !!
Gå inn på oppskrifter, både induksjon og vedvarende, så ser du hva vi spiser. Det gå'kke an å liste opp alt vettu, det er alfor mye !!
[font=Verdana][/font]
Enkelt sagt så spiser du alt untatt brød, poteter, ris og pasta, sukker og alt det andre du holdt deg unna på induksjonen. NÅ øker du karbene sakte med sikkert med 5 karber pr uke ca.
[font=Verdana][/font]
Har du lest boka ????
[font=Verdana][/font]
Her er noe jeg har postet tidligere ang vedvarende:
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
Mer grønnsaker, du legger til mer ost, bær, nøtter etc. De på linken som Lise posta. Der står det mye !
Fase 2: Vedvarende vekttap
og her er oppkriftene......
forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=24
forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=46
Stort mer kan jeg ikke si .....:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.