Er det noen som har en slags "fasit" på hvordan man kan gå fram for å finne synderen til vektstagnering? Jeg tenker, det kan jo være flere ting som gjør at vekten stagnerer, og da hjelper det vel ikke nødvendigvis å kutte ut én ting. Og har dere forslag til hva denne synderen kan være?
Bruk diett.no til å legge inn all maten din over et par dager - så du ihvertfall får sjekket om du spiser noenlunde korrekt fordelt næringsstoffer. Dvs nok protein og fett i forhold til karbo. (5e% karbo - 20e% protein - 75e% fett)
Du får også sjekket om du spiser FOR LITE mat generelt - eller AAAALT for mye :)
Ellers kan tipset være og kutte alt av "ekstra" - dvs alt utenom ren mat, kjøtt, fisk, grønnsaker, meieriprodukter osv. Dvs atkins, tyggis, drops, alkohol, kunstig søtning osv. Kutt en og en ting - prøv ihvertfall en uke på hver.
Aller først kan det være greit og se an høyde og vekt, skal du ned under 10 kilo kan det ta lengre tid enn om du skal ned 20 feks. Er du innenfor normal BMI, er det ikke sikkert du går ned særlig i det hele tatt :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.