< Tilbake til oversikten

Omelett med fetaost, bacon og perletomater

#1

dropinpoet sa for siden:

Den beste omeletten jeg vet ihvertfall!

Ingredienser:

Så mye du vil ha, av den vanlige Fetaosten (Ikke den i olje)
3-4 Perletomater
3 Egg
Smør til steking (Jeg bruker setersmør)
Oppkuttet Bacon
Salt
Pepper
Gressløk
1 ts Sukrin
3 ss vann

Visp egg og vann i en skål.
Skjer opp fetaosten og tomatene,bland dem så i skålen med de andre ingrediensene.
Krydre godt (enten med krydderet oppforbi, eller noe annet du bruker).
La det trekke, mens du steker baconet.
Når det er ferdig stekt, blander du røra oppi stekepanna og setter plata på 2 og lar det stå til det er nesten gjennomstekt.
Så lemper du den ene delen av omeletten opp på den andre, synes det blir ekstra godt og fetaen smelter litt ekstra.

Denne omeletten er god til knekkebrød også. God og mettende til lunsj/frokost!
Håper det smaker. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.