< Tilbake til oversikten

På gyngende grunn ...

#1

Trj sa for siden:

På seminar med hotellovernatting. Orka ikke lage mye styr med bestilling av spesialmat og tenkte at dette måtte jeg finne ut av sjøl etterhvert. Men tilslutt måtte jeg krype til korset og si at jeg ikke tåler mel eller sukker. Det var bare velvilje hos kokken, men han foreslo maizenna til sausen og det kunne jeg jo heller ikke spise.. Så da begynte jeg å føle meg vanskelig. Kokken spurte om han skulle lage dessert til meg med kunstig søtning, jeg sa jeg gjerne ville ha seterrømme og litt usøta bær. Det fikk jeg; skogsbær, multer og Physillis (skrives det sånn?). Så det føltes jo som en orgie i smaker... Ingen stix med, men føler ingenting på kroppen. Sikkert ikke det verste jeg kunne skeie ut med, eller hva tror dere ?


#2

TigerTove sa for siden:

Synes du takla situasjonen fint jeg ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.