< Tilbake til oversikten

Trenger litt hjelp!

#1

Anos sa for siden:

Jeg begynte på lavkarbo for 3 uker siden, så langt har jeg gått ned 5kg (Tror jeg..).
Vekten min var meget ustabil, viste 1-2 kg forskjell avhenging av hvordan jeg stod på
vekta, det ble derfor vanskelig å beregne startvekt, men jeg tror den var 113. Nå har
jeg gått til innkjøp av ny vekt, og den viser 108 kg, mens den gamle vipper 106-108.

De 2 første ukene tok jeg av de 5kg, denne uken tror jeg ikke at jeg har tatt av i det
hele tatt, i alle fall ikke mye dog jeg har holdt meg innenfor 20 karbs per dag, men;
Spørsmålet mitt er om jeg fortsatt vil gå ned i vekt selv om jeg ikke hver dag spiser
15-20 kh? Enkelte dager spiser jeg nok ganske mye mindre enn det, rundt 5-10
regner jeg med - Fordi jeg spiser mye rent kjøtt, så og si til alle måltider, da får jeg
bare karbs fra grønnsaker, men er det nok?

Jeg sjekket hvor mange kalorier jeg spiser hver dag, og det ligger som regel litt over
1000 per dag, dette er jo normaltvis for lite?! men har det noe å si på lavkarbo?

Jeg vet ikke helt hvilken kur jeg følger :o Jeg prøver bare å holde meg under 20kh
per dag, og spise 3 måltider for dagen. Tenker lite på fett osv, men jeg regner
med jeg får i meg en del, da jeg lager en del fløtesaus og spiser kjøtt
(er ikke det mye fett i?)

Trenger litt synspungter og hjelp..


#2

Anos sa for siden:

En typisk dag kan se sånn ut:

Frokost: Halv kjøttdeig med salat, eventuelt saus.
Middag: 2 kyllingfilet (eller annet kjøtt som svinekoteletter, kjøttdeig ect) litt advokado, meierismør, ost og salat.
Kvelds: 1 egg, 2 strimler bacon og salat.


#3

Bestemamma sa for siden:

Det kommer jo helt an på hva slags kjøtt det er snakk om. Kyllingfilét inneholder lite fett og mye protein. Svinekoteletter med tykk fettrand har mye fett. Oksekjøtt uten synlig fett har middels mye fett. Slik kan en holde på en stund...men bruk matvaretabellene! Det fins så mange gode hjelpemidler.........:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.