Makronella sa for siden:
I vinter fant jeg en oppskrift i et blad som jeg klippet ut og ville prøve. Den har blitt liggende uten at jeg har gjort noe med den, men nå hadde jeg plutselig et par eggehviter til overs og fant ut jeg ville prøve oppskriften. Den kommer vel i kategori dessert / konfektkake. Byttet ut sukker med sukrin fra orginalen og dermed ble den mye mer riktig.
2 eggehviter
1/2 dl sukrin
1 dl kokosmasse
1 1/4 dl kremfløte
200 gram mørk sjokolade(minst 70%)
Sett ovnen på 200 grader.
Pisk sammen eggehvite sukrin og kokos - JEg valgte piske eggehvite og sukrin litt sammen før jeg hadde kokos i - Fordel det hele i 8 muffinsformer av aluminium smør de lett i bunn. Jeg brukte det denne gangen men neste gang vil jeg prøve med sikikonformene vil tro de er lettere å få ut av formen da.
Sett de midt i ovnen og stek i 8 min La de hvile noen minutter etter steking.
Mens de steker kok opp fløte -ta av varmen og ha i sjokoladen som er brukket i biter. Rør den inn til den er helt smeltet.
Fordel sjokoladen i formene og sett de i frysen i 10 -15 min
Server evt med et lite dryss kakao over, noen bringebær og blåbær -eller bare som de er.
[CENTER][img]https://lh3.googleusercontent.com/-AHgxnrAOsDg/TYRtmlO08cI/AAAAAAAAFls/AoovA0gHolY/s400/Picnik-montasje[/img][/CENTER]