< Tilbake til oversikten

Karber og sjokkis

#1

Labomba sa for siden:

Skjønner at det er ganske mange som bruker sjokoladen fra "Sukkerfritt", men den har jo ganske møe karber. Kan lissom ikke helt forestille meg at det er lavkarbo, men er det noe jeg ikke har forstått? Savner sjokolade egentlig, men ikke sånn at jeg spiser noe med over 50 karber i. :p

Hvor mange karber er egentlig tillatt pr. dag? Begynner man med lite og øker etterhvert, eller er det mest fornuftig å holde seg på 20 karber til man har nådd den vekta man ønsker?


#2

nellie sa for siden:

Det er mye karbohydrater i de fleste sukkerfrie sjokolader, men en stor del av dem er sukkeralkoholer, som til en viss grad kan trekkes ifra, siden de ikke blir tatt opp i tarmen, på samme måte som andre karbohydrater.


#3

Labomba sa for siden:

:DOioioi, det har ikke jeg fått med meg. Da må jeg jo se sjokoladen i ett helt annet lys.


#4

nellie sa for siden:

Det er veldig individuelt hvordan man reagerer på disse sukkeralkoholene da. I sjokoladene er det ofte Maltitol og den er det noen som reagerer veldig på og noen som ikke reagerer i det hele tatt. Med blodsukkerøkning, altså. Dessuten får de fleste magevondt, diare osv av dem. Så be careful:)


#5

Labomba sa for siden:

:) Ja tydeligvis ikke noe jeg skal spise for møe av nei.

Hvor mange karber holder du deg på pr dag? :confused::)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.