Ashley sa for siden:
Min favorittlunsj :D
1 pk bacon
1/2 issalat
2 1/2 ss finsnitta gressløk
2-3 vårløk
8-10 cherrytomater e.l.
2-3 hardkokte egg
1 avocado
150 g oppsmuldra blåmuggost (Norzola, Nordmanna, Roquefort etc.)
5 dl kjøtt av kylling, kalkun eller skinke
Hardkok egg. Sprøstek bacon, og la det renne av seg på kjøkkenpapir. Smuldre det i småbiter. Finsnitt issalat og legg den i bunnen av en salatbolle. Finsnitt gressløk og vårløk.
Del tomatene i fire. Skjær eggene i terninger. Del avocadoen i to, fjern steinen og skjær kjøttet i terninger før det tas forsiktig ut av skinnet.
Legg gressløk, vårløk, tomat, egg, avocado og ost i hauger oppå issalaten. Pynt med skiver av stekt kylling, kyllingbryst eller kokt skinke, og topp det hele med oppsmuldra bacon.