Birdfire sa for siden:
Jeg startet omleggingen mandag denne uken og det går veldig greit.
Bakte Optimalbrød og det gjør susen. 20 gram og brødfølelsen er der. Omelett og røkelaks , brie og avakado er jo drømmepålegg, men jeg har hele tiden en type fettsmak i munnen. Jeg hadde kremfløte i omeletten og stekte i litt meierismør. Jeg drikker masse vann for og skylle munnen , men lengter etter og putte en drue eller en fruktbit i munnen. jeg skjønner at en drue ikke ødelegger, cherrytomat redder dette.
Noen som vet om spanske/italienske sterke pøler med fett som i fårepølse har mye karbo ? Ingen varedeklarasjon som jeg kan se på pakken.
Parmaskinke er jo brukt i en del oppskrifter , men det er mye magrere.
Forumet er nytting for meg nå og jeg beundrer alle dere som har før og etter bilder. For noen fanatstiske , sterke , flotte kvinner.
:veitikke::veitikke: