< Tilbake til oversikten

Pizzadeig av glutenmel

#1

Hildemor på slanking sa for siden:

Har vært veldig stanhaftig og fulgt ketolysekuren slavisk i 2 mnd nå.
Familien synes det meste av maten er god og men pizzaen som mor er kjent for blir liksom ikke det samme på egg og ost.
I kveld har jeg da altså laget den med 800 g glutenmel, en pose mozarella ost, olje og litt bakepulver. Konsistensen var forholdsvis tykk og smaken minner veldig om orginalen.
Er dette greit en gang i blandt eller kan jeg regne med noen reaksjoner på glutenmel?
Det står ikke noe om karboinnholdet på posen men jeg ser rundt om på nett at det ligger ofte på 20 gr .
Noen som kan svare meg på dette før jeg setter tenna i pizza stykket:D


#2

Gerd sa for siden:

Er vel for mye karber viss du følger ketolyse :ja:

Dette er jo karber man ikke skal ha....

Men jeg personlig, ville tatt en bit ;) I vertfall viss det smaker godt :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.