< Tilbake til oversikten

Angående maltitol

#1

hekas sa for siden:

hei, ang. maltitol i sukkerfri sjokolade, hvordan er det som tilsetnig i sukkerfri sjokoalde? ser det har blitt brukt endel, og lurer på hvordan det er, om det er ok og spise?


#2

Nerthus sa for siden:

Ok å spise lavkarbomessig - men ikke overdriv - mange får magasjau av for mye maltitol (som jeg... ) :)


#3

Gerd sa for siden:

Og jeg :cool:


#4

frøken sa for siden:

Jeg får ikke magesjau, men masse luftsmerter.... Men jeg tåler å spise mer no enn i starten, sa man blir kanskje vant til det.


#5

marjusen sa for siden:

veldig forskjellig fra merke til merke. ofte verre på mørke sjokolader, men tipper det er fordi dem bruker mer. hehe


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.