Zisco sa for siden:
123
Zisco sa for siden:
123
Trj sa for siden:
Ned i vekt går du helt sikkert, et lite obs for sukker i ketchupen ! Men jeg hadde ikke fungert mentalt eller fysisk på den kosten og hadde blitt syk. Jeg skjønner ikke at du engang tenker på det. Også så gudsjammerlig kjedelig ! Jeg overlater til de erfarne her inne å gi deg bedre svar. Les deg opp her inne, det er et forum med massevis av gode råd. Masse lykke til ! Men glem din foreslåtte diett. :D
Georgine sa for siden:
Tuller du?
Du kan ikke mene alvor av dette? Tenker du overhode ikke på helsa di i det hele tatt?
Cherry sa for siden:
E du seriøs??
Georgine sa for siden:
Du bør starte med å tilegne deg kunnskap om lavkarbo og ernæring.
Og det er ikke lett å gi råd når du ikke gir noen pekepinn på hvilken retning du velger å følge. Men spis i hvert fall godt med grønnsaker og fett i tillegg til kyllingen.
Zisco sa for siden:
Tenkte vel på retningen å forbrenne en del fett på kroppen da... kommer ann på hva du mener med retning.
Men tenkte på raskt ned i vekt og litt smalere over midjen vel.
marjusen sa for siden:
var en her inne som levde kun på koteletter. lenge siden jeg leste om han, så mulig det ikke var her inne også.
Georgine sa for siden:
Da må du lese om Ketolyse, Atkins osv og velge deg en retning. Også må du se på hvor mye du veier, hvor høy du er og om du setter deg realistiske mål. Lavkarbo er vektregulerende og det kan hende kroppen din ikke er enig med deg om hva du bør veie.
Kunnskap er makt og virkelig nødvendig for å vite hva du gjør.
Bestemamma sa for siden:
Mener du at du skal spise omtrent bare kyllingfilèt?
Cherry sa for siden:
Var her inne. Han levde på kottiser PLUSS smør da, altså fett kjøtt og godt med smør sånn at han fikk nok fett i seg. Kyllingfilet er ikke akkurat fett ;)
Trj sa for siden:
Var her inne, ja. Kan ikke dy meg: Død av vitaminmangel ? :) Ja, jeg smiler.
Kari Marita sa for siden:
Dette må da være værre en psmf kuren å dette da? Der er det jo grønnsaker og litt fett ihvertfall. Ingen slike slanke kurer er å annbefale, de er for ekstreme. Slike kurer er ikke bra for helsa, ihvertfall ikke over lengre perioder. Toppen en uke eller to, hvis en abselutt vil slanke seg på denne type kurer. Jeg er for mye proteiner, moderat fett, og ca opp til 72 g karber daglig. Da går en også ned hvis en ligger på et kalori inntak på ca.1300-2000, avhengig av trenings mengde. :) Dette er mye sunnere. :)
marjusen sa for siden:
hvis dere leser hva ts skriver så spør hun hva hun skal spise til. velger hun å spise kyllingfilet med grønnsaker, en skikkelig feit saus og litt smør så ser jeg ikke helt hva som er så galt med det. tar man da multivitaminer og koser seg med denne dietten så kan vel det funke fint. bare være nøye med mye grønnsaker og fett atåt kyllingen:D
kjenner mange som lever på kylling, ris og saus:p hehe
ekenna sa for siden:
Det var min første tanke også.. Jeg spiser da også kyllingfilet, og selv om den i seg selv er mager, er det enkelt å gjøre den feit og god, med rett tilbehør.
Baconsurret kyllingfilet, fylt med brie og fersk timian f.eks. Og med en god saus og riktige grønnsaker blir jo det et greit måltid.
Jabba sa for siden:
Her er et tips til variasjon:
Stek kyllingfilet lett på panna i masse smør, legg i ildfast form sammen med championg, brokkoli og minimais. Legg på spekeskinke på fileten og avslutt med et lag ost. Hell stekesjyen i forma og stek i ovn ca 15 min på 170 grader....
Knakende godt!
Hamster59 sa for siden:
Bruker kylingfilet ca én gang i uka, men da i en saus av enten kokosmelk, fløte eller creme fraiche og med grønnsaker oppi. Squash, løk og paprika smaker godt til. Bruker ofte indiske krydder oppi. Sist vi hadde kylling, brukte vi kyllinglår (de frosne selges ganske rimelig), surra bacon rundt og stekte dem i ovnen. Det skulle være olivenolje i forma, men vi var fri for det, så da ble det smør i stedet.
Camomilla sa for siden:
Dette er min versjon av kyllingfilet-middag:
Krydre og stek filetene, og etterstek på 120 grader varmluft i ovn.
Imens vasker du stekepannen før du steker bacon, sopp og paprika. Hell over kremfløte og gi det et oppkok så smakene får blandet seg. Hell sausen over filetene i ovnen og stek videre til filetene er gjennomstekt (dette varierer litt etter hvor tykke de er - jeg pleier å dele dem i to på langs så ikke steketiden blir så lang). Pleier å ha de inne i ovn i ca 20 min etter sausen er helt over. Server med brokkoli :)
Cherry sa for siden:
Ts endra innlegget sitt. Det første var ett spm om det gikk an å spise 5 kyllingfileter pr dag med en liten dæsj ketchup på og kun det og fortsatt gå ned i vekt
Georgine sa for siden:
Trådstarter har endret innlegget. Vedkommende lurte på om vi syntes kyllingfilet med litt ketchup var lurt på spise noen uker fremover og det syntes vi da ikke! Det var ikke snakk om grønnsaker, ikke fett, kun kyllingfilet og litt ketchup.
surflover sa for siden:
Her er mitt bidrag til kyllingoppskrift. Indisk og meget meget raskt :) Ha en liten salat til denne.
Prøv å spis så variert som mulig. på den måten får du i deg det du trenger gjennom kosten, så slipper du å kjøpe all verdens av vitaminer og kosttilskudd ved siden av.
Det er nok lurt å lese seg opp. Regel nr 1 det altså. Imorgen kan du kanskje ta deg en tur på biblioteket der du bor og prøve å få tak i noen lavkarbo-bøker?
Spiser du bare kylling + tilbehør, så blir du nok fort lei. Det er jo det som er såååå fantastisk med lavkarbo -> SÅ MYE GODT Å SPISE :D
ekenna sa for siden:
Så ikke inlegget før det ble endret, men da var det jo ikke rart dere reagerte! Høres nesten ut som sånn proteinsparende modifisert faste spør du meg? Det kan umulig være bra, hverken for kropp eller sjel! Og i fem kyllingfileter er det hva, 6-700 kcal? Hvorfor leve på det, når du kan leve på lavkarbo, spise deg god og mett på veldig god mat, og fremdeles gå ned i vekt?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.