300 gram jordskokk
Kjøttdeig
Masse bacon
Smårettskinke
Masse ost
Kryddersmør
Olje
Salt og pepper.
Glemte: Masse rømme eller creme fresh:D
Vask jordskokken godt. Skjær den i tynne skiver. Hell over litt olje. Salt og pepper. Legg det i alufolie. Ta i en klatt med kryddersmør.
Bak det på 180 grader i ca 30 minutt.
Åpne opp alufolien og tilsett kjøttdeig,bacon,skinke,mer kryddersmør og masse ost.
Spis som om det sku vært en bakt potet. Nam nam nam nam nam
Luftig?! Det ordet er ikkje i nærleiken av å dekke situasjonen etter jordskokketing her. Eg meiner, det gjer VONDT, seriøst vondt i magen, + at det bråkar så ille at folk 3 meter unna høyrer det. + Det tek ekspressvegen ned og ut.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.