< Tilbake til oversikten

Nok en tunfisksalat - (Bilder)

#1

Shrinking Line sa for siden:

Dette spiste jeg mye av da jeg gikk på universitetet i Frankrike. Da ikke i forbindelse med lavkarbo, men lagde baguetter med tunfisksalat, og det var så utrolig godt. Har vært litt matlei og tom for ideer om hva jeg kan spise på jobben i det siste. I helgen kjøpte jeg inn litt tunfisk i raspolje, og da jeg så boksene så kom jeg på den gode tunfisksalaten.

Ingredienser

  • 1 boks Tunfisk
  • 1 Paprika
  • Ost – Jeg brukte cheddar, men parmesan er og kjempe godt.
  • Creme Fraiche
  • Majones

[CENTER]

[/CENTER]

Åpner tunfisken og lar oljen renne av. Kuttet paprika i små biter, rev osten og hadde alt i en bolle. Så hadde jeg et beger (125g) med Creme Fraiche og ca 1/4 -1/2 pakke med majones. Blandet alt sammen.

[CENTER][/CENTER]

Kjempe godt å ved siden av noe annet, på brød, eller for seg selv. Velg og vrak og nyt.

[CENTER][/CENTER]


#2

Maskotten sa for siden:

Åh- det så knallgodt ut.. tenker at dette kan være godt oppå en salat :)
Skal definitivt prøves.. jeg har tunfisk i vann i skapet, håper det går bra :)


#3

TigerTove sa for siden:

Kanskje jeg skal teste ut denne til lunch ;) dessuten leste jeg at tunfisk gjør deg i godt humør pga omega 3 innholdet..


#4

Ellekaramelle sa for siden:

I dag laget jeg denne salaten, og den var kjempegod.....)
Takker varmt for oppskrift. Hadde denne deilige tunfisksalaten på en nybakt lavkarbobrødskive, og var et lite øyeblikk i "himmelen"...:):):)


#5

langaard sa for siden:

Laget denne salaten i dag og blandet inn reker og litt pressa sitron. nydelig:)


#6

Tyra74 sa for siden:

Hvor mye ost bruker du?

Og rasper du den eller skjærer i terninger?


#7

Shrinking Line sa for siden:

Jeg rasper alltid osten, går raskere enn å skjære opp. Hvor mye jeg bruker ser jeg nesten ann. Varierer hver gang.



#9

lille_trille sa for siden:

Denne såg fantastisk god ut. Skal prøves. Tusen takk for at du deler med oss :)


#10

Stripete sa for siden:

Mmmnam, der var morgendagens lunsj i boks. Takk for tipset! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.