Engledans sa for siden:
Har et slikt stykke liggende i fryseren, etter siste svensketur, vet lissom ikke hva jeg skal bruke det til.Har egentlig ikke brukt slikt før. Hva gjør dere med det? Skjærer til bacon, eller terninger eller hva?
Engledans sa for siden:
Har et slikt stykke liggende i fryseren, etter siste svensketur, vet lissom ikke hva jeg skal bruke det til.Har egentlig ikke brukt slikt før. Hva gjør dere med det? Skjærer til bacon, eller terninger eller hva?
Kanutten sa for siden:
HER er oppskrifter!
Engledans sa for siden:
Tusen takk. Da må jeg ta den opp snart og lage noe av den.:)
Zincite sa for siden:
Vi skjærer det opp i litt tykke skiver, og lager gjerne kålstuing til. Godt :sikle:
Enklest å skjære det opp pent når det er halvtint :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.