Hei!
Jeg trenger litt råd her fra alle dere kloke:-) Jeg har tildigere gått på Xtragavanza noe som fungerte bra men matspisingen i etterkant syntes jeg var vanskelig. Det var en følelse av litt kakarbo men ikke bare delvis. Nå leser jeg Ketolyseboken + LCHF av Ulrika Davidson. Akkurat nå er jeg usikker på hva som er forskjellen på disse pluss-kan jeg gjøre feil? Vil gjerne inn i ketose. Har kuttet alt som har med brød/pasta etc.
kan jeg spise for mye grønnsaker? eller kan man spise så mye man vil?
Hva er en god lunjsrett på jobben? (vi har salatbar)
En enkel frkost i en travel hverdag???
Hei,
Lavkarbo/LCHF er en paraplybetegnelse på karboreduserte kosthold med inntak på tilnærmet null til 150 kh pr dag. Ketolyse er en ketogen diett med ett inntak på 20 kh pr dag andre ketogene kosthold er Skaldeman og induksjonsfasen til Atkinson.
Nå kjenner ikke jeg til Ulrika Davidson så henne kan jeg ikke utale meg om. Du finner den norske definisonen på LCHF samt masse annen nyttig informasjon her: Til alle nybegynnere på lavkarbo…
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.