kiril sa for siden:
hva er dette og hvordan påvirker dette en sukkerfri sjokolade?
det står karbs 53.10, sugars(Mono+Disaccharide) 8.50 polyols 44.10
kiril sa for siden:
hva er dette og hvordan påvirker dette en sukkerfri sjokolade?
det står karbs 53.10, sugars(Mono+Disaccharide) 8.50 polyols 44.10
LenaBeatrice sa for siden:
Det er mono-og disakkarider = sukkerarter. Finnes de i en sjokolade så vil jeg vel si at den ikke er sukkerfri.
kiril sa for siden:
uffda, det står sukkerfri såd et var jo dumt
takk for svar
kamp sa for siden:
Her er en forklaring på mono di og poly forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=872240#post872240
kiril sa for siden:
takk takk, det var veldig godt forklart
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.