Jeg har begynt å bake disse knekkebrødene. Og de er jo supergode!!! Men er det noen som kan fortelle meg hvor mye av hva de består av? Særlig med tanke på karbohydrater, fett og proteiner.
Rør alt godt sammen og la det svelle i 20 min.
Tilsett 1 ½ dl vann (2,25)
Del røra i to og bre den utover stekeplater med bakepapir . Skjær i ruter.
Stekes på varmluft på 180 grader i ca. 40 – 50 min. Skjer de igjen i ruter etter steking.
Legges på rist til neste dag, så i boks.
Hvis du lager dette selv vil jo næringsinnholdet stå på posene til de forskjellige ingrediensene? Det gjør det ihvertfall på mine poser/bokser. Eller? :)
Heh, det har du jo jammen rett i! Skal kikke på pakkene om det stemmer med det jeg fant på nettet. I følge nettet har nå hvert knekkebrød et karboinnhold på 9, 25 gram. Det er vel i overkant, eller hva?
Var hos Sofie Hexberg og mener hun sa at alt av frø og nøtter er ok å ete. I følge henne, da. Men det er mulig jeg husker feil, det er en stund siden jeg var der.. Det hun sa, var at man kan spise litt havregryn, så lenge det er store havregryn. Hva mener dere om det?
Ja, og forresten, havrekli står for mesteparten av karboandelen i knekkebrød, men jeg mener å ha hørt at de ikke teller, siden kroppen ikke han nyttiggjøre seg av havrekli. Det passerer bare rett igjennom, liksom.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.