Ja, det var det jeg klarte å finne på å kalle denne retten akkurat for øyeblikket..... :o
Jeg fikk dette hos ei venninne for noen uker siden. Da var den uten noe grønt. Så jeg måtte prøve meg frem selv, og kom frem til at slik er den helt perfekt:
Du trenger:
1 stykke svin indrefilet
Fersk chamignon
Løk
Bacon (helst i skiver)
Fløte
Ost
salt
pepper
Skjær indrefileten i passe stykker, og brun de raskt i en panne.
Legg filetbitene i en ildfast form.
Skjær opp bacon i biter, brun det sammen med løk og sopp.
Ha denne blandingen over kjøttet i forma.
Krydre med salt og pepper og hell over ganske mye fløte.
Ha ost over, og stek i ovnen på ca. 180-200gr. i 35-45 minutter.
Dette blir altså såååå innmari godt!! Fløten trekker seg inn i kjøttet og gjør at det blir så mørt at det nesten smelter på tunga.... Mmmmm......
Server brokkoli, blomkål ved siden av. Eller andre grønnsaker, f.eks en salat :)
1 stykke svin indrefilet - har kjøpt
Fersk chamignon - har kjøpt
Løk - har
Bacon (helst i skiver) - har kjøpt
Fløte - har
Ost - har
salt - har
pepper - har
Da var søndags middagen klar ! :D
Tusen takk for en fantastisk oppskrift!! Vi hadde den til middag i dag hele familien, og det smakte fortreffelig!! Jeg serverte gratinerte poteter og blomkål/brokkoli til slik at alle kunne spise det dem ville:D
Denne her MÅÅÅ dyttes opp, for denne smaker såååååå godt!
Typen sa det var det beste han noensinne hadde smakt, og vi har hatt det to ganger denne uken!
Den er også veldig god med kjøttdeig :)
Jeg lurer på om jeg skal bruke flatbiff til denne, har noen store stykker i fryseren. Indrefilet er så jækla dyrt, synes jeg.
Får prøve denne på søndag, høres jo fantastisk godt ut! Jeg tenker å ha soppstuing, ovnsbakt løk og salat til.
Det gikk fint. Nydelig mat og praten gikk til langt på natt. Deilig.Takk for oppskrift
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.