< Tilbake til oversikten

Hvitløksbrød av Knutteloff

#1

Zalah sa for siden:

Skar tynne tynne skiver av Knutteloff. Lagde hvitløkssmør av meierismør og most hvitløk etter smak (masse!!!). Klinte inn skivene med et tykt lag av hvitløkssmøret og drysset over litt havsalt og la dem på bakepapir i ovnen (varmluft) på 220 grader. Lot dem stå til de ble litt gylne. SUPERGODT!!!!!!! Serverte dem ved siden av kyllingvinger som lørdagskosemiddag.:sikle:


#2

Aline sa for siden:

Namnamnam!!


#3

Furine sa for siden:

Oh! :sikle: Høyrest veldig bra ut!


#4

e84 sa for siden:

YEEEEEES! Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette? Skal ha kyllingvinger til middag i dag og nå blir det hvitløksbrød av "jukseloffen" som tilbehør ;) TAKK for tips! ;)


#5

Cyan sa for siden:

Hva er knutteloff?


#6

Furine sa for siden:

Ei oppskrift på "loff" som Kanutten har lagt ut.


#7

Cyan sa for siden:

Ok, takk :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.