Gerd sa for siden:
Salig sjokoladepai
(totalt 11 karber)
Bunn:
100g mykt smør
2 eggeplommer
2-2,5dl soyaprotein m/sjokoladesmak
- Kaldt vann til å trykke deigen ut i forma med.
-Visp sammen egg og smør, tilsett soyaprotein og rør sammen
-Trykkes ut i en paiform eller annen form. ( ikke for stor, min er ca 15x20cm) Trykk deigen godt opp på kantene.
-Hull bunnen med en gaffel
Stekes på 180 grader i 15 minutt, nederste rille.
Ta ut, avkjøles
Sjokoladefyll:
75g mørk sjokolade (fra sukkerfritt)
75g melkesjokolade ( fra sukkerfritt)
200g smør
½ dl sterk kaffe
-Smør, kaffe og sjokolade varmes i en kjele på svak varme til sjokolade og smør er smeltet.
-Ta vekk fra varmen, avkjøles til den begynner å tykne. Rør av og til.
3 egg vispes sammen, hell så sjokoladerøra i eggeblandingen og visp godt sammen.
Helles over paibunnen.
Stekes på 180 grader ca 1 time, nederste rille…
Avkjøles. Bør stå i kjøleskap natta over så den får ”satt” seg.
Nyt! Gjerne med vispa krem og litt lune bringebær.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2799&albumid=443&dl=1300620938&thumb=1[/img]